FAQ

FAQ’s

De dienstverlening brengt kosten met zich mee, deze moet de Stichting kunnen betalen. Uw donatie is daarbij van belang. U bent echter tot niets verplicht. U bepaalt of u wel/niet doneert. Uw donatie is voor de Stichting een gebaar van goede wil. Het standaard donatie bedrag staat op €50 ingesteld. U bent natuurlijk vrij om te bepalen welk bedrag u wenst te doneren.
Als werkzoekende, is de donatie op vrijwillige basis voorbehouden aan uw uitkerende instantie.
U kunt de donatie voor uw lidmaatschap ongedaan maken. Om administratieve redenen, wordt een termijn gesteld voor stornering binnen 2 maand na uw donatie.
De Stichting heeft de ANBI status. U kunt uw donatie(s) daarom opgeven bij de belastingdienst. Lees de voorwaarden op www.belastingdienst.nl
De donaties komen op een aparte Paypal rekening van Stichting ODINS. eBookuitgeverij | Stichting ODINS zal, indien uw crowdfunding campagne succesvol is verlopen, het door u benodigde ebookcover design, redigeer werk of andere dienst hiermee financieren.
eBookuitgeverij | Stichting ODINS, zal 25% inhouden op het gedoneerde kapitaal van een succesvolle crowdfunding campagne, om haar projecten te kunnen financieren.
Indien gewenst, kan door onze crowdfunding module een code worden gegenereerd. De code kunt u op een ander site plaatsen of eventueel op uw facebook pagina. Op verzoek kunnen wij dit zonder kosten voor u doen.
Ja, wij stimuleren het plaatsen van uw crowdfunding campagne op andere crowdfunding platforms, zoals b.v. www.voordekunst.nl. Wij stellen wel als voorwaarde, dat de plaatsing van uw crowdfunding campagne door eBookuitgeverij | Stichting ODINS, wordt verzorgd. Het uiteindelijk gegenereerde bedrag op de platform wordt dan samengevoegd met de donaties op uw weblog.
Uw donatie is vrijblijvend. Er is geen overeenkomst met eBookuitgeverij | Stichting ODINS tot het verlenen van een dienst op grond van uw donatie.
Mocht de auteur zijn ebook niet meer willen publiceren, dan wordt uw donatie, minus administratiekosten, gestorneerd.
eBookuitgeverij | Stichting ODINS zal alle zorg en aandacht in acht nemen voor het waarborgen van uw privacy en het veiligstellen van uw manuscript. Uw manuscript is alleen voor u zichtbaar en niet voor derden.
Alle cursussen zijn op het mbo/hbo niveau. De cursussen zijn Engelstalig. Een passieve beheersing van het Engels is daarom noodzakelijk voor het goed kunnen volgen van de cursussen.
Bij onze zelfstudie cursussen dient u de kennis zelf eigen te maken. Er is geen begeleiding of toetsing. Het resultaat van uw marketing en verkoop, is voor u een graadmeter van uw kennis en vaardigheden.
Mocht u om moverende redenen niet 100% tevreden zijn over onze diensten, dan kunt u uw lidmaatschap zonder opzegtermijn beeindigen. Door u ontvangen bonussen en ebookcover(s) mag u behouden. De 100% garantie geldt ook voor de donateurs van de crowdfunding campagnes. Mocht een campagne worden geannuleerd, dan krijgen de donateurs hun donaties, minus administratiekosten terug.