Schrijfwedstrijd

eBookuitgeverij (onderdeel van non-profit instelling Stichting ODINS), wil aankomende schrijvers en geoliede auteurs aanmoedigen om hun talenten te delen in een zonovergoten schrijfwedstrijd met als thema: zomerschoenen.

In maximaal 1500 woorden beleeft de lezer uw meeslepende verhaal, waarin passie, avontuur, romantiek, drama en erotiek zich voltrekt in het bijzijn van de zomerschoenen.

De leukste inzendingen zullen worden opgenomen in een bundel met vermelding van de schrijvers. De bundel wordt vervolgens als ebook gepubliceerd op Amazon.com. De opbrengst van het eerste jaar na publicatie, zal worden gedoneerd aan erkende goede doelen in Afrika.

De schrijfwedstrijd staat open voor jong en oud, met een schrijvershart.
De jury bestaat uit medewerkers van eBookuitgeverij en Stichting ODINS.

Prijzen:

1e – Kindle E-reader van Amazon.com t.w.v. $89

2e – Een boekenbon t.w.v. €25

3e – Een professioneel boekomslag ontwerp (door het grafisch ontwerpbureau Tinka4Design) voor uw eerstvolgende boek of ebook t.w.v. €250

Als bonus krijgen alle deelnemers voorrang bij aanmelding op eBookuitgeverij.nl (gewoonlijk geldt voor plaatsing, de volgorde van aanmelding).

Gelet op de waarde van de mooie prijzen rijst onvermijdelijk de vraag, hoe wordt u nu derde in de schrijfwedstrijd?

Het antwoord is net zo eenvoudig als het thema zelf. Wees origineel en doe vervolgens drie stappen terug op uw mooie zomerschoenen.

Voorwaarden:

1 – uw verhaal is door uzelf in foutloos Nederlands geschreven.

2 – u gaat akkoord dat uw verhaal in de bundel voor publicatie wordt opgenomen, met vermelding van uw auteursnaam.

Door deelname aan de schrijfwedstrijd, accepteert u onze voorwaarden.

Deadline: 21 september 2013

Bekendmaking en huldiging van de winnaars vindt plaats op 1 november 2013 via ebookuitgeverij.nl

Uitgesloten van deelname aan de schrijfwedstrijd zijn de medewerkers en hun familie van eBookuitgeverij, en Stichting ODINS. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Mail uw verhaal in word of txt document naar: [email protected], o.v.v. schrijfwedstrijd zomerschoenen. Vermeld tevens uw volledige naam en adres voor toezending van de gewonnen prijs.

Wij wensen u een mooie zomer met veel schrijfplezier en succes!

Update 11-05-2013: de eerste inzendingen zijn al binnen!

De inzending voor de zomerschoenen schrijfwedstrijd is gesloten.

Update 24-10-2013:

Anders dan gepland, heeft de redactie een jury samengesteld buiten de medewerkers om van eBookuitgeverij en Stichting ODINS.

De Winnaars!